Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Autoverzekering punt com

autoverzekering.com.nl

Autoverzekering punt com is al jaren actief op internet met het vergelijken en online aanvragen van autoverzekeringen.

Autoverzekering vergelijken

Als u een berekening maakt op onze website vergelijken wij voor u nagenoeg alle verzekeraars van Nederland en krijgt u een voordelige premie voor uw situatie. Hierdoor bent u verzekerd van een autoverzekering tegen een voordelige premie.

Vergelijk en bereken uw voordeel!

Voorlopige dekking

Nadat u een berekening gemaakt heeft kunt u kiezen voor een offerte of u kunt gelijk de autoverzekering aanvragen. Als u direct een voorlopige dekking wenst verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer : 0318 - 66 66 66.

Onbezorgd de weg op met een goede autoverzekering

Hoe oud of nieuw uw auto ook is, een goede autoverzekering is erg belangrijk. Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder verrassingen. En voor zo´n autoverzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen.

De autoverzekering biedt u drie dekkingsvormen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco (Mini-Casco) en Volledig Casco (All Risks). U kiest de autoverzekering die het beste bij u en uw auto past.

Standaard autoverzekering

Wettelijk gezien moet u in ieder geval WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd zijn, daarom maakt een WA-verzekering altijd deel uit van elke vorm van autoverzekering. Deze WA dekking dekt schade die u aan derden toebrengt met uw auto of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm om uw auto te verzekeren.

Meer zekerheid

Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast uw WA - dekking ook een beperkt cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. U kunt daarbij denken aan ruitbreuk, diefstal van of uit uw auto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.

Uw auto compleet verzekerd

De meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten is de WA plus volledig casco (all-risk). U bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan.

Mogelijke aanvullende dekkingen:

  • No-claim beschermer
  • Rechtsbijstand
  • Inzittendenverzekering
  • Schade verzekering inzittenden
Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf autoverzekeringen vergelijken. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoor-waarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand- verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice