Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
 

Verzekeren

Klantenservice  Autoverzekering punt com

Voordelen autoverzekering.com.nl

Als u een berekening maakt op onze website vergelijken wij voor u nagenoeg alle verzekeraars van Nederland en krijgt u de een voordelige premie voor uw situatie.

Vergelijk en bereken uw voordeel!

Nadat u een berekening heeft gemaakt kunt u kiezen voor een offerte, of u kunt gelijk een autoverzekering aanvragen. Als u direct een voorlopige dekking wenst verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer : 0318 - 66 66 66.

Waarom autoverzekering.com.nl?

  • zeer concurrerende premies met uitstekende voorwaarden
  • 14 bedanktijd na ontvangst polis
  • gratis opzegservice
  • voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons alarmnummer
  • bij schade gratis aansprakelijkstelling aan tegenpartij, inschakeling van een schade-expert etc.

 

Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand- verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice