Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice
 
  Autoverzekering punt com

Autoverzekering woordenboek - V

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Volledig cascoverzekering

Een volledig casco of ook wel all-risk verzekering vergoed schade aan je eigen auto. Welke schaden precies worden vergoed staat in de polis en hangt vooral af van het soort cascoverzekering.

Volledige cascoverzekering. Deze verzekering vergoedt de schade aan je auto die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een botsing, doordat de auto omslaat of in een slip raakt. Ook wanneer dat gebeurt door eigen schuld. Ook schade aan je auto door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal en storm, valt onder de dekking. Omdat deze verzekering bijna alle schaden vergoedt, staat die ook bekend als all-riskverzekering.
Beperkte cascoverzekering (ook wel WA-extra of WA-plus genoemd). Deze verzekering vergoedt de schade aan je auto als die is ontstaan door een met name in de polis omschreven gebeurtenis, zoals: brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.

 

autoverzekeringen Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering? U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via het contactformulier.
 
           
 

Verzekeringstermen

Heeft u ook wel eens moeite met de vele verzekeringstermen? Kijk een in ons verzekeringswoordenboek voor een duidelijke uitleg. Lees verder

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

Nieuwe autoverzekering

Bent u op zoek naar een nieuwe verzekering? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken alle verzekeraars en bieden u de voordeligste premie aan met de hoogste no-claim korting tot wel 80%!

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
 
   

 

Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Contactgegevens autoverzekering.com.nl Autoverzekering premie berekenen Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice