Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice
  Autoverzekering.com.nl

Autoverzekering woordenboek - N

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Nieuwwaarde

De nieuwwaarde is het benodigde bedrag om voor het artikel wat verloren is gegaan eenzelfde soort artikel nieuw te kunnen aanschaffen.

No-claim korting

U krijgt een korting op de jaarpremie wanneer u in een of meer opeenvolgende jaren geen claim heeft ingediend.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag maximaal 1 schade per jaar claimen zonder dat u terugvalt in uw no-claim korting.

autoverzekeringen Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering? U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via het contactformulier.
 
           
 

Verzekeringstermen

Heeft u ook wel eens moeite met de vele verzekeringstermen? Kijk een in ons verzekeringswoordenboek voor een duidelijke uitleg. Lees verder

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

Nieuwe autoverzekering

Bent u op zoek naar een nieuwe verzekering? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken alle verzekeraars en bieden u de voordeligste premie aan met de hoogste no-claim korting tot wel 80%!

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. Autoverzekering.com is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
 
   

 

Startpagina autoverzekering.com Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Contactgegevens autoverzekering.com Autoverzekering premie berekenen Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice