Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice
 

 


 

  Autoverzekering punt com

Autoverzekering woordenboek - K

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Kenteken

Een Nederlands kenteken is het identificatiemiddel van een Nederlands motorvoertuig. Het kenteken bestaat uit een kentekenbewijs (papieren bewijs uit twee of soms drie delen) en een kentekenplaat (identificatieplaat die op het voertuig moet worden bevestigd).

Klachten

Mocht u een klacht hebben waar u met uw assurantieadviseur of verzekeringsmaatschappij niet uit komt, dan kunt u hiermee terecht bij de onafhankelijke Stichting Klachteninstituut.

Klassiekerverzekering

Als je auto ouder is dan 25 jaar kun je een oldtimerverzekering afsluiten. Meestal accepteren verzekeraars deze relatief goedkope verzekering alleen, wanneer je de klassieke auto uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt. Daarom stellen ze vaak de eis dat je een andere auto hebt voor dagelijks gebruik en stellen zij een maximum aan het aantal kilometers dat je jaarlijks met de klassieke auto mag rijden. Je kunt de auto alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid verzekeren, maar als het gaat om een kostbare oldtimer kun je een wa-cascoverzekering afsluiten.
Als je kiest voor een volledige cascoverzekering (‘all-riskverzekering’), dan vragen sommige verzekeraars een taxatierapport. Doorgaans is een beperkte cascodekking mogelijk zonder zo’n taxatierapport.

 

autoverzekeringen Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering? U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via het contactformulier.
 
           
 

Verzekeringstermen

Heeft u ook wel eens moeite met de vele verzekeringstermen? Kijk een in ons verzekeringswoordenboek voor een duidelijke uitleg. Lees verder

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

Nieuwe autoverzekering

Bent u op zoek naar een nieuwe verzekering? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken alle verzekeraars en bieden u de voordeligste premie aan met de hoogste no-claim korting tot wel 80%!

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
 
   

 

Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Contactgegevens autoverzekering.com.nl Autoverzekering premie berekenen Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice