Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice


 

 

 


 
  Autoverzekering punt com

Autoverzekering woordenboek - B

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Beperkte cascoverzekering

Een variant op de cascoverzekering is de beperkte cascoverzekering. Het is een verzekeringsvorm met een veel lagere premie dan de ‘gewone’ cascoverzekeringen. Daartegenover staat dat de dekking ook minder ruim is. Zo is de schade aan je auto, die bij een aanrijding is ontstaan door eigen toedoen, niet gedekt. Wil je dat dat wel wordt gedekt, dan zul je een volledige cascoverzekering moeten afsluiten.

Bonusbeschermingsverzekering

Als je zelf een ongeluk met een auto of een motor veroorzaakt, kan dat ook gevolgen hebben voor je bonus-malusregeling. Als je verzekeraar een bedrag heeft moeten vergoeden aan de tegenpartij, gaat de bonus omlaag – ongeacht of je wel of niet schuldig was aan de schade.

Je valt daardoor terug naar een lagere trede. Kijk in de polisvoorwaarden om te zien naar welke trede je gaat. Soms kan het aantrekkelijk zijn zelf het uitgekeerde bedrag te betalen aan de verzekeraar, in vergelijking met het verlies aan bonus. Neem daarvoor contact op met je verzekeraar.

Er zijn tegenwoordig ook bonus beschermings verzekeringen, die je met één schade per jaar niet laten terugvallen. Je kortingspercentage gaat in dat geval niet naar beneden.

autoverzekeringen Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering? U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via het contactformulier.
 
           
 

Verzekeringstermen

Heeft u ook wel eens moeite met de vele verzekeringstermen? Kijk een in ons verzekeringswoordenboek voor een duidelijke uitleg. Lees verder

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

Nieuwe autoverzekering

Bent u op zoek naar een nieuwe verzekering? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij vergelijken alle verzekeraars en bieden u de voordeligste premie aan met de hoogste no-claim korting tot wel 80%!

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
 
   

 

Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Contactgegevens autoverzekering.com.nl Autoverzekering premie berekenen Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice