Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
 

Verzekeren

Klantenservice

  Autoverzekering punt com

Schade melden

U kunt op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur een schade melden via telefoonnummer 0318-66 66 66.

Indien een expertise noodzakelijk is, en u meldt de schade voor 14.00 uur dan kan er meestal de volgende werkdag al een expertise plaatsvinden.

Naast de telefonische melding dient u ons ook altijd een ingevuld en door u ondertekend Europees schadeformuliernaar ons op te sturen. Het schadeformulier vindt u bij uw polisbescheiden. U kunt ook het schadeformulier downloaden (PDF) of een nieuw schadeformulier per post aanvragen.

Klik hier om een schadeaangifteformulier te downloaden

U kunt de afhandeling van de schade versnellen, door het schadeformulier zo volledig mogelijk de voorkant en achterkant in te vullen (vergeet ook uw handtekening niet). U kunt dit tezamen met de originele nota’s en eventuele getuigenverklaringen en/of foto's naar ons op te sturen.

Het volledig ingevulde schadeformulier kunt u toesturen aan:

Buro Financieel Advies - Ede
Postbus 555
6710 BN Ede

Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice