Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice  

 

 

 

 

 

  Autoverzekering punt com

Rechtsbijstandverzekering

U kent het belang van een goede autoverzekering. Maar wist u dat er door deelname aan het verkeer u nog veel meer kan overkomen? In binnen  en buitenland, bij u en uw gezin?

Wat kan u gebeuren?

Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Of de bestuurder van een waterscooter krijgt u te laat in de gaten en vaart zo over uw kano heen. En stel uw zoon is aan het backpacken in Australiƫ en hij wordt aangereden? Het verhalen van schade is in dit soort situaties vaak een lastige zaak. De schuldige ontkent en getuigen laten het afweten.

Wereldwijde dekking

Natuurlijk staat u daar liever niet al te lang bij stil. Dat hoeft ook niet wanneer u kiest voor een rechtsbijstandverzekering Verkeer van ARAG. Dan zijn u en uw gezinsleden over de hele wereld verzekerd van professionele rechtshulp voor deelname aan het verkeer. Ongeacht welk vervoersmiddel u gebruikt.

Wij vertellen u met alle plezier meer over deze verzekering van ARAG Rechtsbijstand. Onze medewerkers zijn te bereiken via telefoonnummer 0318 66 66 66 of via ons contactformulier.

Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten.
Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice