Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Autoverzekering punt com

No-claim beschermer

U heeft jaren schadevrij gereden en dan opeens gebeurt het, een aanrijding en ook nog uw eigen schuld.

Gelukkig heeft u bij voldoende schadevrije jaren recht op no-claim bescherming. Uw kortingspercentage gaat in dat geval niet naar beneden. De no-claim bescherming treedt in werking vanaf een bepaalde b/m trede, deze verschilt per verzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden voor meer informatie over uw polis.

No-claim bescherming

Mocht u nog geen recht hebben op een gratis no-claim bescherming op grond van uw schadevrije jaren, dan is het een geruststellend idee dat u bij vrijwel al onze verzekeraars een no-claim beschermer tegen een geringe extra premie kunt meeverzekeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vraag nu een offerte autoverzekering aan inclusief de no-claim bescherming.

Voorbeeld van hoe de no-claim beschermer werkt

Een familie uit Ede heeft een Peugeot 307 gekocht. Begin van dit jaar kreeg de man een aanrijding met een andere auto door eigen schuld. Gelukkig is er bij de autoverzekering een no-claim beschermer afgesloten.

De man had 10 schadevrije jaren en 80% no-claim korting opgebouwd. Zijn premie blijft volgend jaar gelijk omdat hij geen terugval heeft door de no-claim beschermer. Had hij de no-claim beschermer niet gehad, dan was hij naar 65% no-claim terug gevallen en zou het hem 5 jaar kosten om weer op de oude korting van 80% uit te komen. De besparing kan hiermee oplopen tot wel honderden euro's per jaar.

Wat kost een no-claim beschermer?

De kosten van een bonus malus beschermer zijn meestal rond de € 5,- per maand, dit is afhankelijk van de gekozen verzekeraar. De bonus malus beschermer kan echter wel afwijken in voorwaarden bij verschillende verzekeraars.

 

Vergelijk en bereken uw voordeel

 

 

Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand verzekering heeft afgesloten.
Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Lees verder

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice