Startpagina autoverzekering.com.nl Vergelijk en bereken uw voordeel! Klantenservice Over Ons Autoverzekering premie berekenen Contactgegevens en formulier Autoverzekering startpagina
  Verzekeren

Klantenservice

 

 

 

 


  autoverzekering.com.nl

Klantenservice

Via onze site kunt u een aantal wijzigingen online aan ons doorgeven. Voor overige zaken zijn we van maandag t/m vrijdag, van 09:00 t/m 17:00, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:

0318 - 66 66 66

Buiten kantooruren zijn wij ook bereikbaar op ons alarmnummer wat u te horen kunt krijgen door bovenstaand nummer te bellen. U krijgt dan het telefoonnummer van de medewerker die op dat moment dienst heeft.

Klik hieronder op een van de opties om gelijk een wijziging aan ons door te geven:

Voertuiggegevens online raadplegen

De RDW registreert APK-data, technische en andere gegevens van voertuigen. Met behulp van onderstaande link kunt u de gegevens van voertuigen met een Nederlands kenteken opvragen.

Klik hier om uw kentekengegevens bij de RDW te raadplegen

Motorrijtuigenbelasting berekenen

Op de site van de belastingdienst kunt u door middel van een aantal gegevens in te vullen zien hoeveel wegenbelasting u gaat betalen. Klik op onderstaande link om de motorrijtuigenbelasting te berekenen.

Klik hier om uw motorrijtuigenbelasting te berekenen

 

streep Voorwaarden

Op deze site kunt u zelf premies berekenen. Hiervoor is een korting verwerkt in de premie. De premies zijn zeer concurrerend en de polisvoorwaarden zijn prima.

Alle voordeligste aanbiedingen in een overzicht

Wenst u advies bij het afsluiten van een verzekering dan kunt u ons bellen, van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, op telefoonnummer :

0318 - 66 66 66

Ook kunt u met ons in contact komen via ons contactformulier.
 
           
 

Laatste Nieuws

Overzicht

Rechtsbijstandverzekering

Gelukkig staat u er niet alleen voor als u een goede rechtsbijstand- verzekering heeft afgesloten. Want dan bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer is een aanvulling op uw autoverzekering. Hiermee bent u bij schade beschermd tegen terugval in no-claim. U mag 1 schade per jaar claimen... lees verder

 

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved. autoverzekering.com.nl is een initiatief van Buro Financieel Advies, Ede
Privacy Policy | Terms Of Use | Sitemap | Disclaimer
 

 

Autoverzekering berekenen Dekkingsoverzicht Voordelen autoverzekering Veelgestelde vragen Objectswijziging doorgeven Schade melden Contact met ons opnemen Veelgebruikte formulieren Klantenservice